Reynmen

Reynmen

Artist

Yusuf Aktaş namıdiğer Reynmen, 6 Aralık 1995’te İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Ününü kazanmaya başlamasının erken dönemlerinde Scorp platformunda videolar paylaşmaktaydı.

Youtube hayatına 12 Ocak 2016 tarihinde başlamış ve geneli gündelik hayata yoğunlaşan, eğlence tarzında videolarla tanınmıştır. Eypio ve Burak King'in “Günah Benim” adlı parçasına yaptığı akapella ile tanınırlığını daha da arttıran Reynmen; 2017'deki Youtuber müzik atışması furyasında Berkcan Güven ile “Biziz” adlı parçayı yapmış, sonrasında Veysel Zaloğlu ile “Voyovoy” adlı parçayı yayımlamıştır.

2 Kasım 2018'de Eypio eşliğinde Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü için hazırladıkları “Toz Duman” adlı parçayı yayımlayıp bir anlamda profesyonel müzik hayatına başlangıç yapmıştır. 25 Ocak 2019 tarihinde yayınlanan “Derdim Olsun” adlı parçayla birçok rekora imza atmış, aynı yıl 12 Temmuz'da yayımladığı “Ela” adlı parçası da hit olmuştur. 2 Şubat 2020 tarihinde ilk EP'si olan beş parçalık “RnBesk”i Houze Istanbul etiketiyle yayımlamıştır.

Reymen'in uluslararası sahada yaptığı ilk işi olan Ufo361 eşliğindeki “Kaçamak” parçası OZ ve Nik D prodüktörlüğünde hazırlanıp 10 Nisan 2020'de yayımlanmıştır.

23 Kasım 2020'de yayımladığı bir video ile “Houze” isimli şirketi kurduğunu duyurmuş ve kendi şarkılarını bu şirket üzerinden yayımlamaya başlamıştır.