Misha (TUR)

Misha (TUR)

Artist

Misha Michael Mehdikhan aka. Misha

İsminiz Misha Michael Mehdikhan ise ve İstanbul’da yaşıyorsanız mutlaka enteresan bir hayat hikayeniz vardır.

Misha‚ “Mişa” diye çağırıyor arkadaşları onu.

Los Angeles, Tahran, İstanbul ve Küçükçekmece? Hayırdır !!!

Amerika’da doğup, Disneyland, Hollywood ve Amerikan kültürü ile büyümüş; daha sonra ailesi tekrar memlekete geri dönme kararı alınca soluğu Tahran’da bulmuş. Abisinin (Sacha) üniversite eğitimi almak için aileden ayrılıp İstanbul’a yerleşmesi, Misha’yı derinden etkileyerek birkaç yıl sonra abisi gibi onun da İstanbul’a yerleşmesine sebep olmuş.

İstanbul’da Sacha ile bir evde kalıp müzik yapmaya karar verirler. Evlerinin bir köşesine kurdukları Home studio’da bir çok müzikal deneyler gerçekleştirirler. Aynı zamanda Misha Bilgi Üniversitesi müzik bölümünde eğitimine devam eder ve 2016 yılında Bilgi Üniversitesinden diplomasını alıp mezun olur. Abisi ile girmedikleri club, konuşmadıkları prodüktör kalmaz, fakat kapılar İngilizce şarkılar için kapalıdır. Bütün denemeler ve harcanan onca emeğin karşılığını alamadıkları gibi meşhur Unkapanı dolandırıcılarına yüksek miktarda para kaptırdıktan sonra Sacha müziği bırakmaya karar verir.

Misha kararlıdır ve devam etmek için mücadelesini sürdürür. Kerem ile (TEPKI) yolları kesişir ve birlikte çalışmaya başlarlar. Sonrasında M.O.B Entertainment’de kadroya dahil olarak kariyerine devam eder.

Müziğin yanında, Misha sıkı bir oyun koleksiyoncusu olup, 80’lerden bugüne kadar biriktirdiği arşiv değeri olan yüzlerce oyun ve birçok konsola sahiptir.