LouiVos

LouiVos

Artist

Louis aka LouiVos, CongoJohnnyDepp een Nederlandse (t)rapper uit Den Haag, Schilderswijk. De rapper van Congolese komaf komt uit voor het label Wilde Westen en represent de vriendengroep 911. Hij staat bekend om zijn rustige flow en simpele woordspeling met zo nu en dan een catchy line die uitgroeit tot een catchphrase.

Louis bracht al langer muziek uit maar begon meer bekend te worden toen hij voor het eerst in 2014 bij Zonamo Underground verscheen met collega rappers Kingsize en Mula B. In begin 2015 kwam hij voor het eerst bij 101barz met Mula B. In dit jaar begon hij ook meer nummers uit te brengen. Zijn eerste project was een project van Wilde Westen met de leden daarvan en van ODG. In 2016 brak Louis echt door samen met Mula B als het duo Mula B & Louis. De 101barz van de mannen in januari is inmiddels meer dan twee miljoen keer bekeken, beloond met de 101barz trophy.

Rond maart 2016 brachten Mula B & Louis de mixtape D&G uit. Hiermee veroverde zij de trapscene en voldeden zij aan de verwachtingen, opgewekt door hun succes met de 101barz sessie. 2016 is het jaar waarin zij echt zijn doorgebroken en worden dan ook veel geboekt voor feesten en festivals, in het binnen- en buitenland.