Jupiterbwois

Jupiterbwois

Artist

Jupiterbwois (voorheen Jupiternegers) was een collectief bestaand uit rappers Ronnie Flex (destijds Ronell Skywalker) , Kid De Blits (destijds PoloKidTellEm) en MaxiMilli (destijds Obi Max Kenobi).

Max & Jasper zijn volledige mc’s en Ronell is Mc/de Producer van het geheel. Buiten de Jupiterbwois maken ze één voor één verschillende genres muziek
maar samengesmolten maken ze newskool troep/Hip-Pop oftewel een mix van:
Grime, Hip hop, Drum n Bass, R&B, House, en wat synth shit. Drie gedreven jonge jongens met een frisse vertoning.Qua audio en sound gaan ze erg variërend te werk, wat ook lekker gaat maar er zit wel een duidelijke lijn in.

Na een hoop te hebben opgetreden (O.A op plaatsen als: Club Watt, Maassilo, Mysteryland 2009, de Bitterzoet, Paard v. Troje enz) Veel te hebben geleerd, en veel ervaring op te hebben gedaan zijn waren ze toen na als' Jupiterbwois ‘ naast Baby de 2e getekende act onder het Lable VMG. De Jupiterbwois is een voorbeeld van de ’ Nieuwe Generatie Rap-Stroming ‘ In de muziek die ze maken kennen ze geen schaamte en zijn ze er ook zeker niet vies van om eerlijk te vertellen hoe deze jongens leven (Iets te eerlijk ? Neehoor!!) De leefstijl is dus goed terug te horen in de tracks van deze formatie. Van de Jupiterbwois hoef je geen saaie show te verwachten. Ze zijn op stage net zo gedreven als op de tracks (eigenlijk zelfs een stukje meer!) Dit houdt in dat er niet wordt stilgestaan tijdens de optredens, zowel zij als het publiek niet! Geen kinderfeestje dus (Hoewel, ze kunnen zich ook wel aanpassen als het moet ? als het moet dan he!)