Harry Femer

Harry Femer

Artist

Liveo Harry, beter bekend als Harry Femer is een solo artiest met Rotterdamse roots. Hij staat bekend om zijn Hip-Hop/R&B sound met daarin een vleugje Reggae/Tropical.

Hij groeide op in een muzikale familie en daardoor ontwikkelde hij al op jonge leeftijd een fijn gevoel voor ritme en melodie.
Zijn vader Jahred is een reggae artiest die actief is geweest in de jaren 80 t’m begin 2000 en zijn broer Jr. Reds is een reggae/dancehall artiest.
Door continue te experimenteren met lyrics, ontwikkelde Harry Femer ook een prettige flow en werd ook hij ook lyricaal sterk. Bij het voetballen, op straat met vrienden of bij andere hangouts in Rotterdam, niemand was veilig voor zijn raps.

Natuurlijk was het eerst voor de fun, maar sinds zijn samenwerking met producer Palenkobeatz in 2015 is Femer serieus bezig met het maken van muziek. Hoewel hij nog niet is getekend bij een label, duikt hij zoveel mogelijk in de studio met Palenkobeatz om zijn tracks te perfectioneren.
In oktober 2016 brengt hij dan eindelijk zijn eerste officiele project King Of The Jungle – EP uit zonder label en zonder samenwerkingen behalve Bolle G.
Op de EP staan zijn 2 hit-singles ‘'Rambo’‘ en ’‘Iets Na Tien’‘ waar er ook videoclips van zijn.
In totaal bereikte 4 nummers van de EP de hitplaylisten op Spotify (Woordenschat, Vibes, Hiphop Vandaag) wat Femer een push in zijn carriere gaf.