“Blijf Bij Mij” is de eerste single die Ronnie heeft uitgebracht sinds de release van zijn tweede album RÉMI. Het nummer kwam uit op 8 december 2017 en is een duet met zangeres Maan, die in 2016 The Voice of Holland won. Ronnie plaatste op 27 november al een foto met haar op zijn Instagram, die achteraf gemaakt blijkt te zijn op de set van de videoclip. Ook Maan plaatste een foto en bevestigde in de beschrijving dat hun gezamenlijke track eraan zat te komen.

In november kondigde Ronnie overigens ook zijn trap EP NORI aan, maar “Blijf Bij Mij” staat los van dit project. Of het nummer deel uit zal maken van Ronnies volgende album is nog onduidelijk.

In een interview met Tim Hofman vertelt Ronnie dat platenlabel Top Notch allereerst niet achter deze track van Ronnie Flex stond. Ronnie vertelt er het volgende over:

Mensen bij Top Notch vertelde mij dat dit geen hit zou zijn en dat ik het niet moest uitbrengen omdat het te veel lijkt op “Energie”. Ik zelf voelde het nummer wel en ik vond dat ik het toch gewoon moest doen.

“Blijf Bij Mij” van Ronnie Flex en Maan is inmiddels dubbel-platina gegaan.