Allah’ından Bul

Allah’ından Bul

Ezhel

“Allah'ından Bul” şarkısı ilk kez 2018 yılında Ezhel'in Instagram hikayesinden on saniyelik bir video ile duyuruldu. Dinleyiciler şarkının ismini “Yargılarlar” olarak benimsemiş olsa da, 1 Ekim 2020 tarihinde DJ Artz, şarkının isminin “Allah'ından Bul” olduğunu açıkladı ve 9 Ekim'de şarkı, tüm dijital platformlarda yayımlandı.

Ezhel'in en son solo çalışması 6 Eylül 2019 tarihinde çıkan “Olay” şarkısıydı. Yaklaşık 1 yıl aradan sonra Ezhel, hayranlarını yeni bir tekli çalışmayla sevindiriyor. Bu zaman içerisinde, Alman rapçi Ufo361 ile 15 Kasım 2019'da Lights Out isimli albümünü çıkarmıştı. Daha sonra 28 Ağustos 2020 tarihinde, birlikte çalıştığı Hollandalı Rapçi Murda ile Made In Turkey adlı albümünü çıkarmıştı.

Şarkıda, Ezhel hayatındaki zorluklarından ötürü olgunlaştığını ve bazı insanların ihanetine uğradığını dile getirmekte. İnsanlara yaranabilmek için ve yaptığı hatalarının yok sayılması için elinden gelen her şeyi yapmıştır, lakin bir sonuca varılmadı.
İnsanlarla kendisini ne manevi, ne de insani açıdan tanımlayabiliyor. Bu bitmeyen iki taraflı memnuniyetsizliği artık olgunlaştığı kişiliği sayesinde kendisini geri çekebiliyor ve Allah'a havale edebiliyor.